header raamventilatieroosters iii

Impressie Gamma

Raamventilatie

 

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie -plaatsing op glas, tussenregel (kalfplaatsing), op het kozijn of als compacte kalf- heeft Duco een geschikt type rooster.


DucoTop 50 'ZR'

 

Thermisch geïsoleerd kleprooster, samengesteld uit aluminium extrusies en kunststof componenten. De DucoTop 50 'ZR' werd speciaal ontwikkeld voor plaatsing bovenop zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. Er kan gekozen worden tussen 'onzichtbare' plaatsing achter de gevelsteen of een 'discrete' opstelling, waarbij een vlak aluminium profiel voor een strak gevelbeeld zorgt. De zelfregelende klep zorgt voor constant debiet. De DucoTop 50 'ZR' is toepasbaar voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het geponste, afneembare binnenrooster doet dienst als insectenwering en is eenvoudig te reinigen.
Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

DucoFit 50 'ZR'

 

De DucoFit 50 'ZR' wordt standaard voorzien van voorgeboorde schroefgaten. Dat vergemakkelijkt het schroeven. De schroeven zijn 'onzichtbaar' na bevestiging. Belangrijk is dat het rooster ook vastgeniet kan worden. Voor de afdichting van de nieuwe DucoFit 50 'ZR' werd een nieuwe coëxtrusie-techniek ontwikkeld. Dit maakt het gebruik van zwelband overbodig. Het rooster en de bediening vormen één geheel en kunnen dus eenvoudig afgenomen en teruggeplaatst worden. Dit maakt een nette afwerking - bv. het schilderen rond het ventilatierooster - mogelijk. Bovendien kan het rooster makkelijk gereinigd worden.

DucoTon 10 'ZR'

 

DucoTon 10 'ZR' is een zelfregelend 'Ton' ventilatierooster met 'Soft-Line' design buitenprofiel. Het rooster werd in 1992 geïntroduceerd en wordt naar volle tevredenheid in veel projecten gehanteerd. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

DucoKlep 15 'ZR'

 

DucoKlep 15 'ZR' is een zelfregelend klepventilatierooster met een geheel vlak binnenrooster. Daardoor is het bijzonder geschikt voor toepassing in het vaste deel van een schuifraam. Het rooster kan optioneel voorzien worden van een duimhendel. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

DucoLine 10/17/23 'ZR'

 

DucoLine 10/17/23 'ZR' is een zelfregelend klepventilatierooster dat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. Het ontwerp is aan de binnenzijde compleet vernieuwd, met nu een compleet vlak binnenrooster. De keuze van de hendel bepaalt de ventilatiecapaciteit. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

DucoFlat 12 ZR

 

DucoFlat 12 ZR is enkel van toepassing voor schuifpuien in laagbouw (t.e.m. een gebouwhoogte van 15 meter) en wordt altijd met ZR-klep uitgevoerd.

GlasMax 'ZR'

 

GlasMax 'ZR' is een geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

DucoTon 18

 
DucoTon 18 is een 'Ton' ventilatierooster met 'Soft-Line' design buitenprofiel. De hoogte van het rooster maakt het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten, waarbij grotere openingen gevuld moeten worden.

DucoSmart 60

 

DucoSmart 60 is een compact klepventilatierooster. Met een glasaftrek van slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor een aanzienlijke luchtdoorlaat. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN